G.Grundmann logo at seminar
Picture: Gero Grundmann

Esityskutsu bioväriaineiden osaajille

Hei kaikki BioColour ystävät! 

BioColour järjestää näyttelyn tiede- ja kulttuurikeskus Arktikumissa Rovaniemellä 14.10.-5.12.2021 ja näyttelyyn liittyvän seminaarin torstaina 14.10. 

Kutsumme sinut mukaan jakamaan oman tarinasi bioväriaineista! 

Jos olet työsi, opiskelusi tai muun kiinnostuksen vuoksi tekemisissä luonnonvärien kanssa – tässä on tilaisuus, johon kannattaa tarttua: Jaa tarinasi Pecha Kucha –esityksessä BioColour verkoston kanssa! Kutsu on avoin kaiken ikäisille henkilöille ja ryhmille. Tulemme julkaisemaan maksimissaan 20 Pecha Kucha esitystä, joista kolme esitetään 14.10. Rovaniemellä pidettävässä BioColour seminaarissa ja loput BioColour-hankkeen YouTube kanavalla ja linkkinä BioColour verkkosivuilla Arktikum näyttelyn yhteydessä.  

Pyydämme sinua lähettämään 1.8.2021 mennessä lyhyen kuvauksen ideastasi, otsikko ja (max 500 sanaa) ja kaksi kuvaa omasta tarinastasi yhdessä pdf tiedostossa, yhteystietojesi kera sähköpostilla [email protected] osoitteeseen. Valitsemme näistä ideakuvauksista max 20 jatkoon varsinaisiksi Pecha Kucha -esityksiksi.  

Pecha Kucha on kuvallinen esitysmuoto, jossa 20 kuvaa vaihtuvat 20 sekunnin välein ja koko esityksen pituus on siis kaikkineen 6 minuuttia 40 sekuntia (https://en.wikipedia.org/wiki/PechaKucha ). Esitys voi sisältää pelkät kuvat tai kuvan ja selitystekstin ja/tai puheen. Esitys voi olla suomeksi tai englanniksi. Lopulliset Pecha Kucha esitykset tulee olla valmiiksi nauhoitettuja ja tallennettuna videoformaattiin. Lähetämme ideaehdotusten perusteella jatkoon päässeille ohjeet esityksen laatimiseen.  

Pecha Kucha esitykset ovat katsottavissa BioColour-hankkeen YouTube kanavalla ja verkkosivuilla hankkeen loppuun saakka, 31.12.2025.

Jaa
FacebookTwitter