Primetta_tansy_verkkosivut-1024x768.jpg

Bioväriaine-yritysverkosto

Yrittäjä, viljelijä tai käsityö- ja muotoilualan toimija, kiinnostavatko luonnonväriaineet?

BioColour-tutkimushankkeessa (Strategisen tutkimuksen neuvoston rahoitus 2019-2025) kehitetään uusia menetelmiä luonnosta peräisin olevien väriaineiden tuotantoon ja käyttöön. Myrkyttömät ja biohajoavat väriaineet mahdollistavat kestävämmät ratkaisut niin tekstiileissä, pakkauksissa kuin pinnoitteissakin ja edistävät siten bio- ja kiertotalouden toteutumista. Tavoittenamme on myös tukea ja synnyttää kotimaista yritystoimintaa biovärien ympärillä.

Olemme kartoittamassa luonnonväriaineiden tuottamisesta ja käyttämisestä kiinnostuneita yrityksiä bioväriaineisiin keskittyvän yritysverkoston luomiseksi. Vastaamalla alla olevaan lyhyeen kyselyyn autat meitä suunnittelemaan yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä ja voit kertoa sinun/ yrityksesi tarpeista ja toiveista luonnonväriaineita ajatellen. Kyselyä saa mielellään jakaa!

Kyselylomake:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/105779/lomake.html

Järjestämme torstaina 24.9.2020 kiinnostuneille yrittäjille verkostoitumistapaamisen, kannattaa merkitä tämä jo kalenteriin! Tiedotamme tapaamisesta tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Kuva: Anja Primetta. Kuvassa Pietaryrtti (Tanacetum vulgare)

Jaa
FacebookTwitter